حلوى اللوز
صفحة 1 من اصل 1
حلوى اللوز
حلوى باللوز والشكولاتة. بالصور
المقادير:
- 1 ونصف كوب
بسكوت مطحون .
- نصف كوب زبده مذوبه
(سائله).
- علبه
حليب محلى مركز.
- 1 كوب جوز هند مبروش.
-
1 كوب لوز مقطع او مبروش كبير.
- 1 كوب شيكولاتة شيب (ما يكون
مر).
الطريقة:
نخلط البسكوت
المطحون مع الزبده ونرصهم بالصينيه متل التشيز كيك.
ثم نصب فوقهم الحليب
المركز.
ثم
نرش جوز الهند على الصينيه كلها.
نرش
رشه لوز ورشه شيكولاتة شيب الى ان تنتهي
الكميه.
نضعها بفرن ساخن كما تفعلين مع الكيك 350° لمده 20-25 دقيقه طلعيها
وخليها تدفى لمدة 20 دقيقه
وقطعيها مربعات صغيره وارفعيها وضعيها بورق
التقديم..
ملاحظة:
(لازم بعد ما تقطعيها على طول ترفعيها لأنه يصعب
رفعها بعد ما تبرد تماما)
بالصحة والعافية
الملكة- .
- عدد المساهمات : 45
تاريخ التسجيل : 17/01/2012
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى